Parhaat bokserit ja alusvaatteet miehille.

Tuomo

Older Bro.

Onko sinulle tärkeää se, mistä vaatteesi tulevat, mistä ne on tehty ja miltä ne tuntuvat?

UnderBros.com -kaupassa olemme puolestasi selvittäneet tuotteiden alkuperän, eikä sen kertominen ole häpeä, vaan ylpeyden aihe. Löydätkin täältä vain laadukkaita ja huolella valittuja boksereita sekä alusvaatteita.

Kun etsimme käytettäväksesi maailman laadukkaimpia vaatekappaleita, ostamme varastoon vain sellaista, mitä haluamme myös itse pukea päällemme. 

Selvitämme aina, mistä tuotteemme tulevat, mistä ne on tehty, ja miksi niitä on mukava käyttää. Tämä on mahdollista siksi, että asioimme suoraan vaatteiden valmistajien kanssa. Kaikki mallit, jotka valitsemme myyntiin, koekäytämme itse. Voit siis luottaa siihen, että olemme jo puolestasi etsineet tänne huolella valitun kattauksen maailman parhaita alusvaatteita miehille.

Bro, Your Underwear Matters!

Zimmerli, Hanro ja Schiesser tunnetaan alusvaatteista, joiden materiaalit ja kestävyys ovat arvossa. 

Päävirrasta poiketen tehtaat suosivat pitkäkuituista eli vahvimpia, kestävimpiä sekä pehmeimpiä lajikkeita.

-Keikari.com-

Ville Raivio, Keikari
Suomen johtava miesten klassisen tyylin asiantuntija

Underbrosin valikoima on suunnattu miehelle, joka ei tyydy keskinkertaiseen. Tämän huomaa siitä, että myyntiin kelpuutetaan boksereita vain Euroopan johtavilta valmistajilta. 

-Mukama.com-

Karlo Koskitanner, Brändiasiantuntija
Euroopan johtavassa Everyday Carry -verkkokaupassa

Underbros on täyttänyt suomalaisen miehen vaatekaapista puutteen, joka ei näy ulospäin, mutta joka tuntuu hyvältä. Kyse on tietenkin istuvista alusvaatteista.

Matti Airaksinen, Tyyliniekka
Tyyliniekan perustaja ja päätoimittaja sekä tyyli- ja kellointoilija.